Friptura Din Ciocanele de Pui, la Cuptor

Postat pe: 27-09-2010
(6)

Ingrediente

12 bucati ciocanele de pui
4 linguri ulei de masline
sare
piper
2-3 foi dafin
2 linguri boia
3 linguri faina
cate1 ardei rosu si unul verde, taiat cubulete
100 g sunca afumata, taiata cuburi
8 cepe verzi sau din cele mici folosite pentru murat
1 cana supa pui
1 cana vin alb, sec

Mod de preparare

Sarati, piperati si condimentati cu boia din abundenta ciocanelele, apoi treceti-le prin faina.

Prajiti-le in ulei incins, la foc mediu, cateva minute, pe fiecare parte.

Scoateti-le si caliti in uleiul ramas, intai sunca, apoi ardeii si ceapa verde, numai bulbii (puteti sa lasati bulbii netaiati).

Asezati intr-o tava pentru cuptor ciocanelele prajite, astfel incat sa formeze un singur strat, cat mai compact si presarati generos, peste ele, faina ramasa.

Asezati in spatiile dintre pulpe ceapa, dafinul, sunca si ardeii.
Adaugati supa, vinul si uleiul de la prajit.

Dati la cuptorul incins, pana ce carnea este facuta si rumenita frumos, iar sosul este legat.

Serviti fierbinte cu garnitura preferata si salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Friptura Din Ciocanele de Pui, la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Alte rețete de la lucia_bp

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura Din Ciocanele de Pui, la Cuptor