Sarati, piperati si condimentati cu boia din abundenta ciocanelele, apoi treceti-le prin faina.
Prajiti-le in ulei incins, la foc mediu, cateva minute, pe fiecare parte.
Scoateti-le si caliti in uleiul ramas, intai sunca, apoi ardeii si ceapa verde, numai bulbii (puteti sa lasati bulbii netaiati).
Asezati intr-o tava pentru cuptor ciocanelele prajite, astfel incat sa formeze un singur strat, cat mai compact si presarati generos, peste ele, faina ramasa.
Asezati in spatiile dintre pulpe ceapa, dafinul, sunca si ardeii.
Adaugati supa, vinul si uleiul de la prajit.
Dati la cuptorul incins, pana ce carnea este facuta si rumenita frumos, iar sosul este legat.
Serviti fierbinte cu garnitura preferata si salata de sezon.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii