Friptura de pui cu gutui la cuptor

Complexitate
redusa
Friptura de pui cu gutui la cuptor

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 5 cartofi potriviti
  • 1 gutuie
  • 1 ceapa potrivita
  • Sare, delicat
  • 30 ml de ulei

Mod de preparare

Curatam cartofii, ceapa si taiem rondele. Gutuia o taiem felii subtiri de max. 1 cm. Ordinea in tava: punem mai intai cartofii, urmati de ceapa, pulpele de pui, gutuile. Codimentam dupa gust. Adaugam o cana de apa , acoperim cu folie de aluminiu si bagam la cuptor pentru 40 de minute. Luam folia si mai dam la cuptor inca 10-15 minute pentru a da culoare pulpelor. Nu uitam sa punem acum pulpele la suprafata!


Se serveste cu muraturi sau o salata acrisoara!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)