Se topeste untul, se adauga uleiul si se infierbanta. Se prajesc fellile de carne si se pun deoparte. In aceeasi cratita se pun dupa aceea ceapa taiata marunt, ardeiul feliute si ciupercile (intregi daca sunt mici sau injumatatite dac sunt mari). Se prajesc bine, apoi se adauga paprika si faina. Se amesteca bine.
Se adauga sosul de rosie si se amesteca bine. Peste se toarna vineul si se lasa sa fiarba 10 minute. Se adauga supa de legume si se stinge focul. Se pune intr-un vas de jena feliile de carne si sosul deasupra si se dau la cuptorul incins pentru 20-30 minute. La sfarsit se adauga smanatana lichida si se lasa in cuptor inca fierbinte dar inchis.
Se serveste cu mult sos, cu orez sau piure sau cartofi fierti sau cu paste fierte, noi l-am servit cu tarhonie sau orez slovak (adica niste paste sub forma de bilute mici).

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii