Friptura de Porc cu Stafide si Mar

Postat pe: 22-12-2008
(0)

Ingrediente

400 grame carne porc
condimente:
cimbru si rozmarin proaspat
2 catei de usturoi
cateva stafide
1 mar
3 linguri ulei de masline
sare
piper
boia
3-4 linguri de apa
1/2 cescuta vin alb
salata de patrunjel (1 legatura patrunjel, 1 ardei gras, 1 rosie, zeama de lamaie)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Carnea se sareaza, se pipereaza, se da cu boia si o lasam de o parte. Intr un mojar punem frunzele de rozmarin si cimbru, usturoiul, un praf de sare si un pic de piper si apoi pisam. Adaugam uleiul de masline si pisam in continuare. Cu acest amestec ungem carne pe ambele parti si presaram cu stafide.

Curatam marul de coaja si taiem cubulete pe care le adaugam printre bucatile de carne. Adaugam 3-4 linguri de apa, apoi dam la cuptor, iar spre final punem si o jumatate de cescuta de vin alb.

Sfat: din cand in cand verificam ca friptura sa aibe sos si cu o lingura mai adaugam peste carne, pentru altfel se usuca, iar stafidele se innegresc si capata un aspect neplacut.

Se serveste cu o minunata salata de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura de Porc cu Stafide si Mar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de Porc cu Stafide si Mar