Cartofii dupa ce se curata si spala se taie rondele apoi se taie in triunghiuri de marime potrivita (cat o imbucatura). Slanina se taie bastonase. Ceapa se taie felii. Carnea se taie si ea bucati mici.
Slanina taiata se pune la topit si apoi se pun pe el cartofii la rumenit. Intr-o tava punem folie de aluminiu si cartofii ii turnam in tava. Peste cartofi punem ceapa taiata felii.
Pregatim un dresing din urmatoarele (eu va spun ce am folosit eu ) : am amestecat 2 lingurite de pasta de ardei iute, am adugat 1 lingurita ghimbir razuit, 1/4 lingurita rozmarin macinat, sare si piper. Am amestecat totul si am pus peste cartofii din tava.
In tigaia in care am rumenit cartofii am pus la calit carnea taiata bucatele am condimentat cu sare si piper apoi am stors 1/2 lamaie peste si am adaugat spre sfarsit 100 ml vin alb, apoi carnea am turnat-o peste cartofii. (in caz ca aveti la indemana ciuperci caliti impreuna cu carnea).
Am dat la cuptor pana carnea de deasupra s-a rumenit.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii