Taiati carnea in cubulete cu latura de 5 cm. Puneti intr-un castron uleiul, boiaua sare si piper stoarceti zeama de lamaie si omogenizati ingredientele. in acest amestec puneti cubuletele de carne si pastrati-le la rece, in vasul acoperit cel putin 2 ore.
Curatati ardeii, ceapa, dovlecelul si taiati-le in felii, cubulete, rondelle de marimea bucatilor de carrne. Insirati pe bete de frigarui inmuiate in otet de mere carnea si legumele, alternativ. Puneti si cate o frunza de dafi pe fiecare bat. Prajiti frigaruile la gratarul incins. Intoarceti-le pe toate partile, ca sa se rumeneasca uniform ingredientele.
Servitile calde, cate doua frigarui la portie.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura aceasta are tot ce ii trebuie ca sa intre in categoria celor mai bune deserturi fara coacere. De la crema fina de...
Desert prajitura cu piscoturi, crema de vanilie si bananeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii