Frigarui Picante

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

800 gr carne de porc
2 cepe mari
2 ardei grasi (rosu, verde)
1 dovlecel
8 foi de dafin
100 ml ulei de masline
1 lingurita boia iote
1 lingurita boia dulce
1 lamaie
1 lingurita cimbru uscat
100 ml otet de mere
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Taiati carnea in cubulete cu latura de 5 cm. Puneti intr-un castron uleiul, boiaua sare si piper stoarceti zeama de lamaie si omogenizati ingredientele. in acest amestec puneti cubuletele de carne si pastrati-le la rece, in vasul acoperit cel putin 2 ore.

Curatati ardeii, ceapa, dovlecelul si taiati-le in felii, cubulete, rondelle de marimea bucatilor de carrne. Insirati pe bete de frigarui inmuiate in otet de mere carnea si legumele, alternativ. Puneti si cate o frunza de dafi pe fiecare bat. Prajiti frigaruile la gratarul incins. Intoarceti-le pe toate partile, ca sa se rumeneasca uniform ingredientele.

Servitile calde, cate doua frigarui la portie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Frigarui Picante" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Frigarui Picante