Frigarui Picante

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr carne de porc
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei grasi (rosu, verde)
  • 1 dovlecel
  • 8 foi de dafin
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 lingurita boia iote
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 100 ml otet de mere
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiati carnea in cubulete cu latura de 5 cm. Puneti intr-un castron uleiul, boiaua sare si piper stoarceti zeama de lamaie si omogenizati ingredientele. in acest amestec puneti cubuletele de carne si pastrati-le la rece, in vasul acoperit cel putin 2 ore.

Curatati ardeii, ceapa, dovlecelul si taiati-le in felii, cubulete, rondelle de marimea bucatilor de carrne. Insirati pe bete de frigarui inmuiate in otet de mere carnea si legumele, alternativ. Puneti si cate o frunza de dafi pe fiecare bat. Prajiti frigaruile la gratarul incins. Intoarceti-le pe toate partile, ca sa se rumeneasca uniform ingredientele.

Servitile calde, cate doua frigarui la portie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)