Frigarui de Pui

Complexitate
redusa
Frigarui de Pui

Ingrediente

  • ~ 700 g file piept de pui
  • ~ 2 cepe
  • ~ 2 ardei grasi unul rosu unul verde (eu am folosit doar rosu)
  • ~ 2-3 rosii
  • ~ ulei de masline
  • ~ condimente (delikat, praf de usturoi, boia dulce, piper)

Mod de preparare

Taiem fileurile de pui cuburi. La fel procedam si cu legumele. Condimentam puiul, il amestecam si cu putin ulei de masline si il lasam la frigider cca 40 minute.

Pe betisoare din bambus speciale pentru frigarui alternam puiul cu legumele dupa preferintele fiecaruia.

Se coc pe gratar de teflon sau pe jar.

Se poate servi cu salata de castraveti cu iaurt si usturoi!

Daca coacem pe jar inainte de a pune carnea si legumele pe bete pe acestea din urma le udam cu apa pentru a nu se arde.

Eu am copt in cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa