Frigarui de Miel

Postat pe: 13-04-2012
(0)

Ingrediente

300 gr carne miel (pulpa)
1/2 lamaie
4 linguri ulei masline
3 fire patrunjel
chili
sare
piper
1/2 ardei rosu mare
1 ardei verde
1 ceapa mica rosie

Mod de preparare

Carnea o taiem cubulete. o condimentam cu sare si piper, apoi stropim cu sucul de la 1/2 lamaie si ulei. Adaugam si chili dupa gust si patrunjelul tocat. Amestecam cu mainile, astfel incat cuburile sa fie bine acoperite cu marinata. Acoperim bolul cu folie si dam la frigider pentru minim 1 ora, maxim 1 zi.

Legumele le taiem felii patrate.
Pe tepusele de frigarui puneti altenativ cuburi de carne si felii de legume; eu am pus 6 bucati de carne la fiecare frigaruie.
* Daca folositi frigarui de lemn sa le tineti jumatate de ora in apa sa nu se arda pe gratar.
Frigeti pe gratar pe ambele parti pana carnea e rumena. Serviti cu tzatziki.

Bucati: 5 frigarui
Portii: 2
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Frigarui de Miel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Frigarui de Miel