Muschiul de porc si de vaca se taie in bucati potrivite, ceapa, rosiile si ardeii se taie felii mai groase. Se insira pe frigaruie alternind bucatile de carne cu ciuperci, rosii, ceapa si ardei. Frigaruile se pun pe gratarul uns si bine incins, rotindu-le pe toate partile. Cind carnea este gata se sareaza, se pipereaza si se presara cu cimbru. Se asaza pe un platou cu garnitura de orez, fasole verde etc. si se servesc imediat.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii