Frigarui

Postat pe: 27-09-2010
(5)

Ingrediente

carne de porc,
carnati,
ceapa,
ardei,
rosii

Mod de preparare

Am pus carnea in apa amestecata cu vin rosu ,sare ,piper, dafin...

Intre timp am curatat si taiat cartofi impreuna cu 2 morcovi si i-am fiert pe jumatate

Le-am insirat pe frigaruie,invelind ceapa in bucatelele de carne ,alternand carnea cu carnatul,ardeiul sau rosia.carnea am condimentat-o cu un amestec de ierburi (salvie ,rosmarin,oregan,busuioc,timo).

Le-am pus la cuptor, impreuna cu cartofii fierti de jumatate si am pus temperatura pe 230 grade.

Am pregatit intr-un bol un amestec de ulei ,vin alb,boia,piper cu care am uns carnea din cand in cand.

L-am servit pt. cine a vrut in lipie sau mai simplu pe farfurie.






Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Frigarui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

chira
•  26.05.2010 09:37:00

Waw da ce binè arata!Am sa fac si èu...

qinto2002
•  26.06.2008 23:30:46

absolut superb
dar de ce nu ati facut vegetale la cuptor si carnea stir-fry
eu cred ca aratau si gustau mult mai bine
Un secret pentru frigarui: carnea taiata cubulete (2x2, 3x3) , ceapa rosie, ardei, rosii, ananas-taiat cubulete
Nu uitati sa marinati frigaruia pentru savoare

vlad
•  09.05.2008 23:59:02

Vai ce bine arata. Minunata si lipia

Stella Damianou
•  22.04.2007 20:11:31

Excelenta reteta. Si frigaruile si cartofiorii au iesit deliciosi. Am urmat intocmai reteta. Multumesc Anfelique.

mira77
•  12.03.2007 14:17:02

Super reteta. De abia astept sa o incerc. Felicitari angelique

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Frigarui