Am pus carnea in apa amestecata cu vin rosu ,sare ,piper, dafin...
Intre timp am curatat si taiat cartofi impreuna cu 2 morcovi si i-am fiert pe jumatate
Le-am insirat pe frigaruie,invelind ceapa in bucatelele de carne ,alternand carnea cu carnatul,ardeiul sau rosia.carnea am condimentat-o cu un amestec de ierburi (salvie ,rosmarin,oregan,busuioc,timo).
Le-am pus la cuptor, impreuna cu cartofii fierti de jumatate si am pus temperatura pe 230 grade.
Am pregatit intr-un bol un amestec de ulei ,vin alb,boia,piper cu care am uns carnea din cand in cand.
L-am servit pt. cine a vrut in lipie sau mai simplu pe farfurie.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii