Taiem cotletul in felii mai grosute, si le batem subtiri (intre pungi astfel nu stropim in jur si nici carnea nu se rupe), se sareaza, se pipereaza.
Pe felia de carne asezam o felie de sunca, una de cascaval apoi o jumate de felie de ananas si o fasie de ardei iute. Rulam carnea, capetele le inchidem aidoma ca la sarmale, le dam prin faina, ou, pesmet si le prajim pana devin aurii.
Le servim cu garnitura de cartofi pai.
Pofta Buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaTare buna a fost varza asta, cu sorici proaspat de la tara.
Varza cu sorici si pastrama de porc afumataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii