se pune gelatina intr-o cescuta si se acopera cu apa (poti sa o si mesteci) si o lasi sa se odihneasca pana facem celelalte;
se separa ouale si se bate albusul cu o cana de zahar spuma
se pune la frigider pana bati frisca
se pune la foc mic galbenusurile cu o cana zahar si gelatina si se amesteca pana se dizolva gelatina
se pune compozitia de pe foc in frisca si se adaoga albusutile batute si fructele
se amesteca, se pune in tavi si se da la rece
CHIAR DACA PARE O RETETA MAI DIFICILA E SUPER USOARA SI NU NECESITA MULT TIMP
nu mai spun de faptul ca iese uniform si gustoasa
Sfat: unge tavile cu ulei si se va desprinde foarte usor dar daca ai tavi care cade fundul nu o sa ai probleme!
BAFTA ! ! !
se poate opri din frisca pentru decor sau se decoreaza cum doriti
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii