Melci cu Visine

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

aluat foietaj
un borcan visine fara samburi
esenta de migdale (optional)
un ou
2 pachetele zahar vanilat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Desfacem si intindem aluatul foietaj. Presaram peste el zaharul vanilat si apoi visinele, bine stoarse de suc. Rulam bine aluatul, dupa care il taiem de doua degete grosime. Punem feliile intr-o forma rotunda de tort, le ungem cu ou batut si le dam la cuptorul dinainte incalzit.
Sunt gata cind sunt rumenite deasupra. . .
Se poate pudra cu zahar praf. . .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Melci cu Visine" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

maraarad
•  10.03.2009 04:24:16

Am sa o fac si eu cit de curind .As vrea sa intreb daca as presara niste nuca cum ar fi?

elena.elena
•  04.03.2009 11:03:16

Chiar credeam ca sunt melci adevarati:))

ralucablebea
•  03.03.2009 13:04:58

arata f bine!
Felicitari!

lucia_bp
•  26.02.2009 21:46:00

Buni si usor de pregatit acesti melci !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Melci cu Visine