Luati o tava din sticla sau metal (cu latura de 20 cm) si o puneti in congelator cit timp pregatiti amestecul. (asta e nota mea, in revista nu spunea asta dar e mai bine sa turnati ciocolata pe o tava rece, se va desprinde mai usor).
Topiti ciocolata si adaugati napolitanele taiate cuburi si marshmallow in bucati mai mici (tiati cu foarfeca de bucatarie ca e mai usor). Amestecati totul si varsati in teglia pe care o scoateti abia in acest moment din cingelator deci este foarte rece.
Puneti in frigider si lasati 2 ore pina se intareste ciocolata. Taiati cuburi si asezti in pungulite sau pe bucati de celofan pe care le legati cu o funda si obtineti saculeti deliciosi.
* eu am folosit numai ciocolata amara / menaj insa va sfatuiesc sa puneti 1/2 amara si 1/2 cu lapte sau numai cu lapte ca e precis mai pe placul copiilor si evident al lui Mos Craciun.
nota: incalziti tava cu feonul ca sa se desfaca mai usor cuburile de pe tava si mai ales taiati cuburi folosind un cutit usor incalzit ori tot cu feonul ori la flacara de aragaz.
Oare exista cineva caruia sa nu ii placa tocanitele noastre? Eu cu siguranta nu refuz niciodata asa ceva, fie ca reteta e cu...
Tocanita de vitel in sos de rosii ca la mama acasaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii