Alvita cu Napolitane

Postat pe: 27-09-2010
(5)

Ingrediente

2 cani zahar
2 cani nuci
125 gr unt
2 oua
Se caramelizeaza zaharul se pune untul si se ia oala de pe foc
se adauga nucile si la urma ouale amestecand foarte repede
Aceasta compozitie ajunge la 2 foi de napolitane
3 albusuri
175 gr miere
250 gr nuci
un pic de sare
Se freaca toate ingredientele cam 10-15 min cu mixerul (mai putin nucile) si apoi la aburi se coace tot cam 30-40 min amestecand mai mereu Am facut compozitia si am pus peste napolitane

Mod de preparare

Se freaca toate ingredientele cam 10-15 min cu mixerul (mai putin nucile) si apoi la aburi se coace tot cam 30-40 min amestecand mai mereu.

Am facut compozitia si am pus peste napolitane.




Se pune la rece si se lasa 3-4 ore sa se intareasca.

Reteta am luat-o de pe net si e foarte rapida
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Alvita cu Napolitane" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

kasandra_push
•  10.05.2010 00:59:41

mi se pare totul aiurea, nimic nu estes bine pus in reteta asta, din pacate nu e prea buna reteta...

erika29
•  31.03.2010 19:25:18

OARE CU CE CREMA SA UMPLU NAPOLITANE,CARE SA NU CONTINA NUCI SAU ALUNE??

marjela
•  16.02.2010 21:56:49

eu am facut exact totul cum scrie in reteta dar din pacate nu mia iesit.............oare unde am gresit???????????ma ajuta cineva????????????

monica_stefanescu
•  10.01.2010 23:25:30

eu fac napolitane umplute cu crema din 2 cani zahar,2 cani nuci, 125 gr unt,
2 oua. de obicei pun si esenta de rom, imediat dupa ce amestec ouale. sint bune daca iti plac cremele cu unt, dar daca nu esti amatoare de creme cu unt, s-ar putea sa iti para putin cam grea umplutura (asta spun prietenii mei care nu sunt amatori de creme cu unt). trebuie sa o intinzi foarte repede pe foile de napolitana, se intareste destul de repede crema. dupa ce ai umplut cu crema foile, pui pe ele o greutate (fund de bucatarie) si le lasi pe masa pina a doua zi cind tai foile.

marjela
•  02.01.2010 22:46:11

ce bina arata as vrea sa incerc si eu oare este usor de facut si chiar va fi buna? cine a facut asta ?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Alvita cu Napolitane