Alvita cu Napolitane

Postat pe: 27-09-2010
(5)

Ingrediente

2 cani zahar
2 cani nuci
125 gr unt
2 oua
Se caramelizeaza zaharul se pune untul si se ia oala de pe foc
se adauga nucile si la urma ouale amestecand foarte repede
Aceasta compozitie ajunge la 2 foi de napolitane
3 albusuri
175 gr miere
250 gr nuci
un pic de sare
Se freaca toate ingredientele cam 10-15 min cu mixerul (mai putin nucile) si apoi la aburi se coace tot cam 30-40 min amestecand mai mereu Am facut compozitia si am pus peste napolitane

Mod de preparare

Se freaca toate ingredientele cam 10-15 min cu mixerul (mai putin nucile) si apoi la aburi se coace tot cam 30-40 min amestecand mai mereu.

Am facut compozitia si am pus peste napolitane.




Se pune la rece si se lasa 3-4 ore sa se intareasca.

Reteta am luat-o de pe net si e foarte rapida
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Alvita cu Napolitane" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

kasandra_push
•  10.05.2010 00:59:41

mi se pare totul aiurea, nimic nu estes bine pus in reteta asta, din pacate nu e prea buna reteta...

erika29
•  31.03.2010 19:25:18

OARE CU CE CREMA SA UMPLU NAPOLITANE,CARE SA NU CONTINA NUCI SAU ALUNE??

marjela
•  16.02.2010 21:56:49

eu am facut exact totul cum scrie in reteta dar din pacate nu mia iesit.............oare unde am gresit???????????ma ajuta cineva????????????

monica_stefanescu
•  10.01.2010 23:25:30

eu fac napolitane umplute cu crema din 2 cani zahar,2 cani nuci, 125 gr unt,
2 oua. de obicei pun si esenta de rom, imediat dupa ce amestec ouale. sint bune daca iti plac cremele cu unt, dar daca nu esti amatoare de creme cu unt, s-ar putea sa iti para putin cam grea umplutura (asta spun prietenii mei care nu sunt amatori de creme cu unt). trebuie sa o intinzi foarte repede pe foile de napolitana, se intareste destul de repede crema. dupa ce ai umplut cu crema foile, pui pe ele o greutate (fund de bucatarie) si le lasi pe masa pina a doua zi cind tai foile.

marjela
•  02.01.2010 22:46:11

ce bina arata as vrea sa incerc si eu oare este usor de facut si chiar va fi buna? cine a facut asta ?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Alvita cu Napolitane