Zanahorias En Escabeche - Morcovi Picanti Murati Ca-n Mexico

Postat pe: 08-01-2012
(0)

Ingrediente

500 gr morcovi
1 ceapa mare, alba
3 ardei iuti
4 catei de usturoi
2 frunze de dafin
1 lingurita boabe de piper negru
1 lingurita oregano
500 ml otet
750 ml apa
30 ml ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se curata si se feliaza morcovii. Se curata ceapa, usturoiul si se taie, la fel se procedeaza si cu ardeii iuti.
Intr-o oala se toarna apa si otetul si se lasa la foc mediu pana incepe sa fiarba. Se ia de pe foc si se acopera cu un capac pana se va folosi.

Intr-o tigaie, se infierbanta uleiul si se calesc morcovii 5 minute.
Se adauga ceapa, usturoiul, ardeii iuti si foaia de dafin. Se tin pe foc inca 10 minute.
Se adauga oregano si boabele de piper si se mai tin inca 3 minute, amestecand.

Gusta morcovii sa vezi daca iti place textura si in functie de asta iei jos de pe foc sau mai lasi putin.
Se pun in borcanele sterilizate si se toarna apa cu otet peste.
Se infileteaza borcanele si se pun deoparte pana se racesc.

Reteta originala recomanda sa fie tinute in frigider, dar dupa o luna arata bine, oricum au destul otet ca sa nu se strice.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Zanahorias En Escabeche - Morcovi Picanti Murati Ca-n Mexico" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Zanahorias En Escabeche - Morcovi Picanti Murati Ca-n Mexico