Zacusca rapida de gogosari

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

30-41 gogosari
15 kg ceapa uscata
0,5 l ulei de floarea soarelui
400gr bulion
3 legaturi patrunjel verde
3 capatini de usturoi
3 linguri otet,
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Calesti (fara sa rumenest ceapa taiata pestisori in ulei. Adaugi gogosarii curatati de seminte si spalati taiati feliute.

Dupa ce se inmoaie, pui usturoiul taiat feliute, patrunjelul taiat marunt, sarea, piperul si otetul. Adaugi bulionul si lasi sa mai fiarba pana se ridica uleiul deasupra.

Pui zacusca fierbinte in borcane incalzite,legi cu ceolofan sau pui capacele cu filet si le asezi intro tava la cuptor, la foc mic, 25-30 de minute. le lasi la racit in cuptor, apoi le depozitezi in camara.
Eu am adaugat si o cana de orez fiert sparat. In felul asta am mai inmultit zacusca tinand cont ca am 6 copii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Zacusca rapida de gogosari" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Zacusca rapida de gogosari