Se caleste ceapa taiata felii peste care adaugam morcovul, se lasa sa se caleasca bine morcovul cu ceapa, adaugam ciupercile, dupa adaugam vinetele, pasta de ardei, rosiile si sucul de rosii. Fiecare ingredient se caleste bine dupa ce-l adaugam.
Se lasa sa fiarba bine la foc mic, condimentam de sare si la urma punem uleiul de masline si ardeiul iute (daca va place).
Cand uleiul iese la suprafata si e scazuta zacusca e gata.
O punem la borcane si sterilizam.
Dupa ce am pus in borcane zacusca, am acoperit bine borcanele cu un prosop mai mare si le-am lasat asa pana s-au racit.
Daca aveti masline puteti pune cateva in zacusca ii da un gust foarte bun (eu nu am avut).
Pofta buna!
Se apropie ora pranzului si m-am gandit sa va aduc o reteta simpla si gustoasa . Mararul este din plin in aceasta perioada si...
Aripioare si cartofi noi la cuptor cu sos de mararO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii