Puneti la fiert apa cu sare, adaugati cateii de usturoi decojiti si intregi si fierbeti 5 min. Scurgeti-i si lasati la racit, apoi puneti-i in sticle, intercalat cu ardei iute si frunzele de dafin.
Separat, dati in clocot otetul diluat cu 125 ml apa si amestecat cu zahar. Turnati fierbinte peste cateii de usturoi, astfel incat sa acopere bine continutul.
Inchideti ermetic sticlele, dati la dunst uscat, pana se racesc complet.
Depozitati in loc racoros si umbrit.
Se lasa la marinat, cel putin 2 zile, dupa care se pot consuma, dar sunt mai buni dupa 1 luna, dupa ce s-au intrepatruns aromele si usturoiul se mureaza.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaDelicii de Paste! Este prima data cand fac ciocolata de casa. Am cautat mai multe retete, dar pana la urma m-am oprit la o...
Desert ciocolata de casaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii