Se iau piepturile de pui se feliaza, se portioneaza si se bat cu batatorul de snitele. Se sareaza apoi feliile gata batute, se dau prin faina, ou si la urma pesmet. Se pun pe hartie cerata, separat fiecare, se aseaza in pungi de plastic una peste alta si se dau la congelator.
Se pune in fiecare punga doar atatea cate vreti sa prajiti o data. Cand se scot de la congelator, nu se dezgheata, se pun direct in ulei si se prajesc. Uneori cand am mai mult timp la dispozitie le mai las la dezghetat cam jumate de ora, dar nu mai mult.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorNu ascund faptul ca am fost extrem de entuziasmata de aceasta provocare, acest concurs. Mie mi se pare de senzatie, in...
Bulzul GodinaCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii