Se spala si se curata legumele, apoi se dau pe razatoarea mare telina (radacina) si morcovul. Desfaci conopida in buchetele, varza o tai fidelutza, gogonelele rondele, iar gogosarii in fasii inguste.
Amesteci legumele intr-un castron ff mare, iar apoi fierbi otetul cu zaharul si sarea pana se dizolva acestea. Se toarna lichidul obtinut peste legume si amesteci usor.
Introduci vasul in frigider pentru 3 ore jumatate, iar dupa aceea le asezi in borcane de 800-1200 g, dupa cum se observa si in imagini. Frunzele de telina se pun deasupra deoarece ii da un gust si o aroma deosebita. Repartizezi lichidul ramas in fiecare borcan, dupa care le pui la pastrare in camara.
Reteta este minunata mai ales alaturi de o friptura. Sper sa va placa!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii