Otetul, apa, sarea, zaharul, mierea, boabele de mustar si piperul se fierb. Cand au dat un clocot se pun toate zarzavaturile, se stinge focul, se acopera si se tin la marinat 2 ore, dupa care se scurg si se amesteca cu maioneza facuta din mustar si ulei. Se pun in borcane si se da la loc racoros. Serviti alaturi de fripturi, cartofi prajiti, pilaf.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO reteta clasica, din bucataria frantei, putin mai elaborata insa cu o savoare cu adevarat deosebita!
Cocos in vin (Coq au vin)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii