Pasta Picanta

Postat pe: 01-10-2008
(0)

Ingrediente

Pentru 1 portie:
12 buc gogosari rosii
12 buc ardei capia rosii
3-4 buc ardei iute
1 l bulion gros
100 g zahar
100 ml otet 9 grade
sare, piper macinat (dupa gust)
2-3 buc foi de dafin
1 lingurita conservant

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Se curata de cotor si seminte gogosarii si ardeii capia, spalati, apoi se dau prin masina de tocat impreuna cu ardeii iuti (spalati).
Amestecul obtinut se pun la fiert cu celelalte ingrediente, aproximativ 1 ora (din momentul fierberii), amestecand mereu. Conservantul se adauga imediat ce am oprit focul, omogenizand.

Se lasa sa se racoreasca putin, apoi se toarna in borcane, sticle(chiar si in sticle de plastic), se leaga (capseaza) si se pun intre paturi pana a doua zi, apoi la camara.
Nu ezitati sa preparati pasta!

O puteti folosi la tocanite, preparate cu carne, sosuri picante, la fripturi, pizza, spaghete(si alte paste), etc.
Pasta tine si 2 ani.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pasta Picanta" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pasta Picanta