Muraturi turcesti

Complexitate
medie

Ingrediente

  • gogonele verzi
  • morcovi
  • telina
  • ceapa
  • gogosari
  • varza alba
  • conopida
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • sare
  • otet
  • miere de albine

Mod de preparare

Se curata gogonelele de saminta si apoi se taie cubulete mici. Morcovii, ceapa si telina se taie pe lung apoi se taie rondele. Varza se toaca marunt fara a fi frecata cu sare. Conopida se rupe in bucati mai mici.

Intr-un vas se fierb impreuna otet (1 kg. la 2kg de apa) cu sare, miere de albine (depinde de cit de dulce vreti sa fie compozitia), boabele de piper, mustar, foile de dafin. Intr-un borcan de 800 g. se pun in ordine aleatorie toate legumele, taiate in prealabil si varza tocata.

Dupa ce a fiert compozitia mai inainte amintita se toarna peste legumele din borcan sa le oparim putin. Se lasa fara capac pina a doua zi dimineata dupa care se leaga cu ceolofan si se coboara in pivnita sau la rece pe balcon.

postat initial de: Idora
pe: http://www.desprecopii.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)