- Se sterilizeaza butoiul (ca la varza!);
- Se fierbe apa cu sarea. Se pune rece peste ingredientele aranjate bine in butoi. Conopida, inainte de a o introduce, se tine 1/2 ore in apa clocotita cu sare. La fel si varza, taiata in 1/4 ( sferturi );
- Se pritoceste la 2 zile timp de 2 saptamani.
- Deasupra se pune o cruce din lemn si o piatra plata spalata, pentru a apasa continutul.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii