Muraturi Asortate la Butoi (65 Litri)

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Sare - 1 lingura la 1 litru de apa
Usturoi - 4 capatani
Telina (radacina) - 2 buc Telina (frunze) - 10 tije (tulpini)
Marar (bete) - 2 buchete
Ardei capia (verde)-2 kg
Varza rosie-3 capatani
Gogonele-3 kg
Pepene verde (lubenita) mic - 15-20 buc
Conopida-3 capatani
Varza alba - 2 capatani
Castraveti Cornichon (lung 10-12 cm) - 3 kg
Hrean - 3 legaturi
Morcovi - 3 kg
Sfecla rosie - 2 buc

Mod de preparare

- Se sterilizeaza butoiul (ca la varza!);
- Se fierbe apa cu sarea. Se pune rece peste ingredientele aranjate bine in butoi. Conopida, inainte de a o introduce, se tine 1/2 ore in apa clocotita cu sare. La fel si varza, taiata in 1/4 ( sferturi );
- Se pritoceste la 2 zile timp de 2 saptamani.
- Deasupra se pune o cruce din lemn si o piatra plata spalata, pentru a apasa continutul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Muraturi Asortate la Butoi (65 Litri)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

codruta1990
•  24.12.2012 18:40:32

Interesanta reteta. Pentru doamnele care nu au timp sa puna muraturi le recomand site-ul www.delamama.ro de unde pot comanda muraturi traditionale romanesti.
Spor la muraturi, doamnelor!

LORY
•  17.10.2008 22:13:15

Felicitari!! foarte buna aceasta reteta
am trecut-o la favorite sa nu o pierd :)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Muraturi Asortate la Butoi (65 Litri)