Ketchup de Legume, Picant, pentru Iarna

Postat pe: 10-10-2009
(0)

Ingrediente

5 kg rosii
15 kg gogosari rosii
1 kg ardei gras
250 g ardei iute
500 g telina, radacina
1 legatura frunze de telina
1-2 legaturi frunze de patrunjel
1 kg ceapa
1-2 linguri sare (sau dupa gust)
4 linguri zahar (sau dupa gust)

Mod de preparare

Spalati si scurgeti zarzavatul, curatati-l si taiati-l marunt.

Tocati marunt verdeata.

Puneti-le intr-un vas mai larg si fierbeti-l bine, pana ce toate legumele sunt facute si lasati la racit.

Treceti totul prin masina de rosii si repuneti pe foc.


Fierbeti amestecand mereu, pana ce scade si are consistenta de bulion gros.

Turnati fierbinte in sticle, capsati si dati la dunst uscat.

Se poate servi simplu, langa preparate de carne (chiftele, snitele, fripturi, etc) sau se adauga la pregatirea diferitelor mancaruri (tocanite, sosuri, supe, ciorbe, erc)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ketchup de Legume, Picant, pentru Iarna" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ketchup de Legume, Picant, pentru Iarna