Gogosari Murati Rapid

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru un borcan de 800 ml:
  • 3 gogosari mari
  • 100 ml otet
  • 1 linurita rasa de zahar
  • 1 lingurita cu varf de sare
  • 5-6 boabe de piper
  • 1 foaie de dafin

Mod de preparare

Gogosarii se spala si se curata de seminte, apoi se taie feliute si se pun in borcan. Adaugam restul ingredientelor si completam cu apa rece borcanul. Il capsam bine si il punem la sterilizat intr-o oala inalta in care sa putem acoperii borcanul cu apa. Cand incepe sa fiarbe se opreste focul si se mai lasa in apa fierbinte 5- 10 minute, apoi se scoate.
Se servesc cand se racesc.

- reteta este buna daca vrei sa faci cateva borcane de gogodari repede

- nu am probat reteta sa vad daca gogosarii se pastreza bine toata iarna, cert este ca o luna rezista sigur (la mine nu rezista mai mult pentru ca ii mancam)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate