Gogosari la rece

Postat pe: 27-09-2010
(5)

Ingrediente

Pt 1 portie :
6 kg gogosari
700 ml otet
700 grzahar
6 linguri sare la vrac
1 lingura salicil
piper boabe
foi de dafin
seminte de mustar
hrean

Mod de preparare

Gogosarii se spala si se taie felii dupa cum doriti (in 4 sau felii mai mici).

Se pun intr-un vas mai mare se adauga sarea,otetul, zaharul, salicilul si se amesteca totul bine.

Se lasa 24 ore , sa se patrunda totul bine si se mai amesteca de cateva ori.

Se aseaza gogosarii in borcan, se pun 2 foi de dafin la fiecare borcan, hrean, seminte de mustar si cateva boabe de piper si peste se pune zeama care rezulta .

Borcanele se capseaza si se aseaza in camara

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gogosari la rece" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

bilccristina
•  24.10.2014 11:36:44

o intrebare gogosari verzi stau murati pe iarna? va rog sami raspundeti

mamimariana
•  21.09.2014 11:09:42

ESTE EXACT ACEASI RETETA ,INCLUSIV CANTITATILE ,PE CARE O FAC DE ANI DE ZILE.daca nu aveti salicil folositi aspirine dizolvate 20 buc.

Leila
•  03.06.2014 18:44:35

Inainte :)

magdus
•  05.05.2014 16:40:12

Gogosarii, ii cantarim dupa ce ii curatam, sau inainte?

mery50
•  20.08.2009 17:25:37

Foarte gustosi acesti gogosari, si eu pregatesc aceasta reteta in fiecare toamna, merge repede si se pastreaza foarte bine timp indelungat.
Cine nu a incercat-o, sa o faca ca nu-i va parea rau.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gogosari la rece