Gogosari la rece

Postat pe: 27-09-2010
(5)

Ingrediente

Pt 1 portie :
6 kg gogosari
700 ml otet
700 grzahar
6 linguri sare la vrac
1 lingura salicil
piper boabe
foi de dafin
seminte de mustar
hrean

Mod de preparare

Gogosarii se spala si se taie felii dupa cum doriti (in 4 sau felii mai mici).

Se pun intr-un vas mai mare se adauga sarea,otetul, zaharul, salicilul si se amesteca totul bine.

Se lasa 24 ore , sa se patrunda totul bine si se mai amesteca de cateva ori.

Se aseaza gogosarii in borcan, se pun 2 foi de dafin la fiecare borcan, hrean, seminte de mustar si cateva boabe de piper si peste se pune zeama care rezulta .

Borcanele se capseaza si se aseaza in camara

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gogosari la rece" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

bilccristina
•  24.10.2014 11:36:44

o intrebare gogosari verzi stau murati pe iarna? va rog sami raspundeti

mamimariana
•  21.09.2014 11:09:42

ESTE EXACT ACEASI RETETA ,INCLUSIV CANTITATILE ,PE CARE O FAC DE ANI DE ZILE.daca nu aveti salicil folositi aspirine dizolvate 20 buc.

Leila
•  03.06.2014 18:44:35

Inainte :)

magdus
•  05.05.2014 16:40:12

Gogosarii, ii cantarim dupa ce ii curatam, sau inainte?

mery50
•  20.08.2009 17:25:37

Foarte gustosi acesti gogosari, si eu pregatesc aceasta reteta in fiecare toamna, merge repede si se pastreaza foarte bine timp indelungat.
Cine nu a incercat-o, sa o faca ca nu-i va parea rau.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gogosari la rece