Gogosari in suc propriu si otet

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 kg gogosari fara cotoare
100ml otet 9 grade
100 grame zahar
10 grame sare
2 foi de defin
1 lingurita boabe de mustar
1 lingurita coriandru

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

3h
Speli, cureti si tai gogosari bucati. Ii pui intr-o cratita impreuna cu toate celelalte ingrediente.

Amesteci si lasi 1-2 ore cat sa lase gogosarii suc. Pui apoi vasul cu gogosari sa dea intr-un clocot (amesteci cat sta vasul pe foc) apoi ii scoti cu o paleta si ii lasi la racit.

Asezi gogosari in borcane pui deasupra 2 bete de hrean in forma de x, torni in fiecare borcan zeama in care au fiert gogosarii, capsezi borcanele si le depozitezi in camara.
La servire peste gogosari in salatiera poti adauga 3-4 cuburi de gheata pentru a-i mentine reci si a arata bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gogosari in suc propriu si otet" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gogosari in suc propriu si otet