Gogosari in otet (la rece)

Postat pe: 24-09-2015
(0)

Ingrediente

7 kg gogosari
800 ml otet
8 linguri cu sare ptmuraturi
600 g zahar
2 radacini hrean
2 teline(frunza si radacina)
mustar boabe
piper boabe
ienibahar
frunze dafin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Spalam gogosarii si ii lasam la zvantat. Ii curatam de cotoare si seminte ,ii taiem in jumatati sau sferturi si ii punem intr-un vas mare. Amestecam zaharul ,otetul ,sarea si turnam peste gogosari. Adaugam frunzele de dafin si ii lasam 24 de ore la macerat . In acest interval avem grija sa amestecam de 4-5 ori in ei. A doua zi asezam gogosarii in borcane iar printre ei punem bucatele de hrean si telina.La fiecare borcan adaugam: dafin,boabe de mustar ,piper si ienibahar. Deasupra punem cate o tija cu frunze de telina si turnam lichidul strecurat , astfel incat sa acopere bine gogosarii. Sigilam borcanele cu capace si le depozitam in camara sau beci.

Crocanti si aromati
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gogosari in otet (la rece)" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gogosari in otet (la rece)