Ghiveci pentru iarna

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

5 kg gogosari
5 ardei
1 kg vinete
1 kg ceapa
5 l ulei
1 litru bulion
3-4 foi de dafin
piper
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Se curata si se spala ceapa pestisori si se pune cu uleiul sa sticleze. Se adauga apoi gogosarul, ardeiul (curatat de cotoare si seminte si taiat cubulete) si vinetele curatate crude de coaja si taiate cubulete. Se lasa sa se inmoaie bine ardeiul si gogosarul, iar la urma se adauga bulionul, foile de dafin, piperul si sare, dupa gust. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se pun in borcane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ghiveci pentru iarna" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ioana_50
•  04.08.2009 18:14:05

am sa-l incerc si pe acesta.sant interesata de tot ce e nou.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ghiveci pentru iarna