Frunze de vita-de-vie, conservate pentru iarna

Complexitate
redusa
Frunze de vita-de-vie, conservate pentru iarna

Ingrediente

    Mod de preparare

    Taiati scurt coditele si spalati bine frunzele de vita-de-vie.
    Opariti-le in apa clocotita, 2-5 min, scurgeti-le si lasati-le la racit.
    Portionati-le in pungi pentru congelator, fie asezate unele peste altele, fie in rulouri de cate 10 bucati.
    Eliminati cat mai mult aer din pungi, aplatizati, etichetati si dati la congelator.
    Se pot pastra pana la 1 an.


     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Obiceiuri si traditii culinare de Florii

    Obiceiuri si traditii culinare de Florii

    Obiceiuri si traditii culinare de Florii
    Pulpa de miel la cuptor

    Pulpa de miel la cuptor

    Pulpa de miel la cuptor
    Pasca Super Fina

    Pasca Super Fina

    Pasca Super Fina
    Cele mai apreciate rețete
    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
    1
    Aperitive

    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

    Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
    Biscuiti de la Bunica
    2
    Dulciuri

    Biscuiti de la Bunica

    Biscuiti de la Bunica
    Clatite cu dovlecel si branza
    3
    Aperitive

    Clatite cu dovlecel si branza

    Clatite cu dovlecel si branza
    Prajitura cu cafea si crema mascarpone
    4
    Dulciuri

    Prajitura cu cafea si crema mascarpone

    Prajitura cu cafea si crema mascarpone
    Cozonac cu carne in foi de varza murata
    5
    Mancaruri cu carne

    Cozonac cu carne in foi de varza murata

    Cozonac cu carne in foi de varza murata
    Parteneri
    Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan
    Bucataras.RO

    Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan

    Saraturile sunt preferatele mele si nu refuz niciodata o tarta sarata sau picanta. Chiar si in afara concursului, nu am...

    Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan
    11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
    Culinar.RO

    11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

    11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
    Gustos.RO

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

    Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
    Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
     Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
    Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
    Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
    Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
    Legenda romantică a brânzei Gorgonzola