Fasole verde conservata

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

5 kg fasole verde
7 l ulei
9 cepe albe
3 kg rosii
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

4h
Se alege fasolea verde mai cruda, fara ata, se spala si se crapa prin mijloc in doua. Se pune uleiul intr-o cratita mare la foc, se adauga ceapa taiata marunt, se lasa sa se caleasca bine, apoi se pune fasolea taiata si se pune sare peste ea, se lasa sa fiarba bine. Cind e gata fiarta, se adauga rosiile curatate de coaja si seminte. Apoi se lasa sa mai fiarba putin, se pun in borcane, se leaga si se pun in cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fasole verde conservata" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ioana_50
•  04.08.2009 18:30:27

la ulei cred ca e gresala probabil 700 gr.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fasole verde conservata