Chutney de Caise

Postat pe: 14-07-2015
(0)

Ingrediente

Caise (mai verzi) – 600 g
Ghimbir proaspat
ras – ¼ lingurita
Coaja rasa de lime – ½ lingurita
Ardei iute – 1 buc
Ceapa salota – 2 buc
Usturoi – 2 catei
Otet de orez / otet cu miere si ghimbir – 100 ml
Anason stelat – 2 buc
Cardamon – 3 seminte
Zahar brun – cca 300 g
Gellfix – 2 lingurite
Apa fierbinte – cca 50 ml
Boabe de mustar – 3 lingurite

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Taiati caisele cubulete;
Puneti otetul de orez sau cel cu miere si ghimbir la redus intr-o craticioara impreuna cu anasonul stelat si cardamonul;
Tocati usturoiul si salota cubulete mici si adaugati-le impreuna cu caisele, usturoiul, ceapa si boabele de mustar in craticioara peste celelalte ingrediente;
Dati focul mai mic, si adaugati zaharul brun si apa;
Taiati ardeiul iute rondele;
Cand incepe sa se inchege (sa devina mai siropos), adaugati Gellfix-ul, coaja rasa de lime si ardeiul iute rondele si mai fierbeti putin;
Lasati-l sa se raceasca si serviti-l atat cu carne de curcan cat si cu fructe de mare;
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chutney de Caise" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chutney de Caise