Chutney de Caise

Postat pe: 14-07-2015
(0)

Ingrediente

Caise (mai verzi) – 600 g
Ghimbir proaspat
ras – ¼ lingurita
Coaja rasa de lime – ½ lingurita
Ardei iute – 1 buc
Ceapa salota – 2 buc
Usturoi – 2 catei
Otet de orez / otet cu miere si ghimbir – 100 ml
Anason stelat – 2 buc
Cardamon – 3 seminte
Zahar brun – cca 300 g
Gellfix – 2 lingurite
Apa fierbinte – cca 50 ml
Boabe de mustar – 3 lingurite

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Taiati caisele cubulete;
Puneti otetul de orez sau cel cu miere si ghimbir la redus intr-o craticioara impreuna cu anasonul stelat si cardamonul;
Tocati usturoiul si salota cubulete mici si adaugati-le impreuna cu caisele, usturoiul, ceapa si boabele de mustar in craticioara peste celelalte ingrediente;
Dati focul mai mic, si adaugati zaharul brun si apa;
Taiati ardeiul iute rondele;
Cand incepe sa se inchege (sa devina mai siropos), adaugati Gellfix-ul, coaja rasa de lime si ardeiul iute rondele si mai fierbeti putin;
Lasati-l sa se raceasca si serviti-l atat cu carne de curcan cat si cu fructe de mare;
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Chutney de Caise" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chutney de Caise