Se spala castavetii si se adauga saramura fierbinte, la 1 l apa se adauga 1 lingura de sare, se oparesc si se lasa pana a 2-a zi. Se aseaza in borcan cimbru, marar, frunze de telina, ardei iute dupa preferinta, hrean, se aseaza castravetii, boabe de piper, de mustar si 1 lingura de otet la 1 borcan de 3 l.
Se face din nou o saramura fierbinte la 1 l apa 1 lingura de sare si se adauga in borcane, dupa ce s-a racit se adauga conservant si se sigileaza.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii