Bulion de Ardei

Complexitate
redusa
Bulion de Ardei

Ingrediente

  • - 7 kg ardei kapia rosu si gogosar rosu
  • - sare (dupa gust)
  • - un plic conservant

Mod de preparare

Se curata si se spala ardeii. Se dau prin masina de tocat sau la robot apoi ii punem la fiert intr-un vas. Lasam sa fiarba pana scade la jumatate, adauga sare dupa gust in timpul fierberii.

La sfarsitul fierberii punem conservant (eu am pus un pliculet) si amestecam bine pentru ca acesta sa se dizolve.

Punem bulionul fierbinte in borcanele spalate si uscate in prealabil, infiletam capacele si le lasam cu gura in jos pana la racire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa