Bulion de Ardei

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

7 kg ardei kapia rosu si gogosar rosu
sare (dupa gust)
un plic conservant

Mod de preparare

Se curata si se spala ardeii. Se dau prin masina de tocat sau la robot apoi ii punem la fiert intr-un vas. Lasam sa fiarba pana scade la jumatate, adauga sare dupa gust in timpul fierberii.

La sfarsitul fierberii punem conservant (eu am pus un pliculet) si amestecam bine pentru ca acesta sa se dizolve.

Punem bulionul fierbinte in borcanele spalate si uscate in prealabil, infiletam capacele si le lasam cu gura in jos pana la racire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bulion de Ardei" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

looqpool
•  02.10.2009 01:48:38

Ardeii rosii mi-au placut acum vreo 12 ani, sa-i mai reinnoiesc?

lucia_bp
•  04.09.2009 18:38:54

Am pus si eu dupa reteta ta !
Multumesc !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bulion de Ardei