Bulion de Ardei

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

7 kg ardei kapia rosu si gogosar rosu
sare (dupa gust)
un plic conservant

Mod de preparare

Se curata si se spala ardeii. Se dau prin masina de tocat sau la robot apoi ii punem la fiert intr-un vas. Lasam sa fiarba pana scade la jumatate, adauga sare dupa gust in timpul fierberii.

La sfarsitul fierberii punem conservant (eu am pus un pliculet) si amestecam bine pentru ca acesta sa se dizolve.

Punem bulionul fierbinte in borcanele spalate si uscate in prealabil, infiletam capacele si le lasam cu gura in jos pana la racire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bulion de Ardei" nu uita sa ii faci un review.

Alte rețete de la melianda

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bulion de Ardei