Ingrediente
● 7 kg ardei kapia rosu si gogosar rosu |
● sare (dupa gust) |
● un plic conservant |
Mod de preparare
Se curata si se spala ardeii. Se dau prin masina de tocat sau la robot apoi ii punem la fiert intr-un vas. Lasam sa fiarba pana scade la jumatate, adauga sare dupa gust in timpul fierberii.
La sfarsitul fierberii punem conservant (eu am pus un pliculet) si amestecam bine pentru ca acesta sa se dizolve.
Punem bulionul fierbinte in borcanele spalate si uscate in prealabil, infiletam capacele si le lasam cu gura in jos pana la racire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bulion de Ardei" nu uita sa ii faci un review.
La sfarsitul fierberii punem conservant (eu am pus un pliculet) si amestecam bine pentru ca acesta sa se dizolve.
Punem bulionul fierbinte in borcanele spalate si uscate in prealabil, infiletam capacele si le lasam cu gura in jos pana la racire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bulion de Ardei" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 02.10.2009 01:48:38
Ardeii rosii mi-au placut acum vreo 12 ani, sa-i mai reinnoiesc?