Ardei Kapia Copti

Postat pe: 27-10-2009
(0)

Ingrediente

ardei kapia
sare neiodata (la vrac)

Mod de preparare

Cand cumparam ardeii kapia trebuie sa avem grija ca acestia sa fie cat mai drepti sa nu aibe prea multe onduleuri). Ii coacem pe plita la foc, dar putem sa ii coacem in cuptorul de la aragaz in tava. Totusi va recomand sa alegeti varianta plita - foc in aer liber.

Lasam ardeii la copt pe plita pe toate partile pana li se pirleste pielita apoi ii asezam intr-un vas si ii presaram cu sare grunjoasa (mai abundent). Lasam sa stea cu sarea si punem urmatoarea tura la foc care dupa ce sunt si ei copti ii asezam peste primii ardei. Saram din nou si coacem mai departe. Cand am terminat de copt ardeii, ii mai lasam circa 30 minute sa stea.

Ne pregatim un vas cu apa rece pentru a avea unde ne limpezi pe mana in timpul cat vom curata ardeii si vom pregati un vas in care vom pune ardeii curatati.

Dupa ce am terminat curatul de pielita ne apucam sa indepartam partea arsa de la codita prin razuire. Scurtam din coditele ardeilor daca e nevoie, apoi asezam in pungi circa 2-3 ardei de persoana. Inchidem punga si o punem spre pastrare la congelator.


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ardei Kapia Copti" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei Kapia Copti