Ardei iuti copti murati

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2 kg ardei iuti mari carnosi,
500 ml otet de vin,
sare dupa gust,
rabdare multa

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Ardeii iuti se coc precum ardeii grasi sau kapia, pe tabla, cu grija sa nu se arda. Se curata de coaja arsa, se aranjeaza in borcane de sticla cu capac, cu coditele in sus.

Otetul se amesteca cu sarea si se toarna peste ardei pana la completare. Nu necesita bain-marie sau sterilizare. Sunt gata, dar sunt mult mai buni tinuti in camara la rece inca 1 luna. Zeama si ardeii capata alta savoare.
Ciorbe, sarmale, fripturi, simpli cu o tuica curata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ardei iuti copti murati" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
vin

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei iuti copti murati