Ingrediente
● 5 kg ardei gogosar |
● 1/2 kg zahar |
● 1/2 l otet |
● 1/2 ulei |
● 360 g bulion |
● Foi de dafin |
● piper boabe si mustar (boabe) |
Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele in afara de ardei (inclusiv condimentele) pe foc pana acestea se leaga.
Separat se spala ardeiul, se curata si se taie fasii subtiri. Peste compozitia rezultata de pe foc se adauga ardeiul si se fierbe in continuare pana acesta se inmoaie.
Se pune cald in borcane si se inchide imediat.
Conditia de pastrare este asemanatoare ca la muraturi.
Se serveste ca garnitura mai ales la friptura.
Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ardei Gogosar in Sos Pentru Iarna" nu uita sa ii faci un review.
Separat se spala ardeiul, se curata si se taie fasii subtiri. Peste compozitia rezultata de pe foc se adauga ardeiul si se fierbe in continuare pana acesta se inmoaie.
Se pune cald in borcane si se inchide imediat.
Conditia de pastrare este asemanatoare ca la muraturi.
Se serveste ca garnitura mai ales la friptura.
Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ardei Gogosar in Sos Pentru Iarna" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
d_dana_a
• 30.12.2009 18:35:43
Nu am folosit niciodata miere la aceasta reteta, dar ma gandesc ca se poate inlocui, nu are dece sa nu fie buna mai ales ca mierea este foarte sanatoasa...
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 09.02.2013 14:51:07
daca reusim s ainlocuim zaharul si putem ca nu ne retine nimenireusim sa obtinem un produs cat de cat natural si mai venim in plus cu aroma deosebita ce o confera mierea de albini