Se curata si se feliaza morcovii. Se curata ceapa, usturoiul si se taie, la fel se procedeaza si cu ardeii iuti.
Intr-o oala se toarna apa si otetul si se lasa la foc mediu pana incepe sa fiarba. Se ia de pe foc si se acopera cu un capac pana se va folosi.
Intr-o tigaie, se infierbanta uleiul si se calesc morcovii 5 minute.
Se adauga ceapa, usturoiul, ardeii iuti si foaia de dafin. Se tin pe foc inca 10 minute.
Se adauga oregano si boabele de piper si se mai tin inca 3 minute, amestecand.
Gusta morcovii sa vezi daca iti place textura si in functie de asta iei jos de pe foc sau mai lasi putin.
Se pun in borcanele sterilizate si se toarna apa cu otet peste.
Se infileteaza borcanele si se pun deoparte pana se racesc.
Reteta originala recomanda sa fie tinute in frigider, dar dupa o luna arata bine, oricum au destul otet ca sa nu se strice.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii