Se coc pe rand vinetele, ardeii si gogosarii. Vinetele se lasa la scurs aproximativ 1 ora.
Se dau prin masina de tocat ardeii si gogosarii, iar vinetele le tocam cu un tocator de lemn. Ceapa o tocam solzisori si o punem la calit in ulei. Cand devine sticloasa adaugam, ardeii, gogosarii si vinetele.
Adaugam si bulionul si punem la fiert int-un vas cu fundul mai gros. Se lasa la fiert pana cand uleiul se ridica la suprafata.
Se adauga sare dupa gust, piper boabe si foi de dafin.
Se sterilizeaza borcanele in cuptor.
Dupa ce a fiert zacusca se pune fierbinte in borcane, le capsam si le lasam in paturi sa se raceasca pana a doua zi, cand le depozitam in camara.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii