Vinetele se coc si se curata, se lasa sa se scurga. Ardeii si gogosarii se coc si se curata de pielita.
Ceapa alba se curata si se fierbe. Se da prin masina vinetele, ardeii, gogosarii si ceapa. Intr-o cratita se pune uleiul se adauga legumele date prin masina de tocat carne si se pun pe foc pe o plita la foc mic circa o ora de cand incep sa fiarba, amestecand continuu sa nu se prinda.
La sfarsit se adauga bulionul de rosii, sarea dupa gust, boabele de piper si frunzele de dafin, daca puneti. Se mai lasa sa dea cateva clocote si cand se ridica uleiul deasupra este gata, apoi se pune calda in borcanele sterilizate.
Se capseaza si se da la dust in aburi circa 30 minute.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii