Cureti legumelesi le daiprin masina de tocat. Le fierbi apoi inabusit adaugand apa putin cate putin. Fierbi pestele separat, il cureti de oase si il dai tot prin masina de tocat.
Peste legumele fierte adaugi pestele fiert si tocat, uleiul, sucul de rosii, sarea, si condimentele si pui compozitia la fiert, ca orice zacusca.
Este gata cand scade atat de mult, incat lingura cu care mesteci sta infiptain zacusca.O pui fierbinte in borcane sterilizate, o lasi sa se raceasca acoperita bine, apoio pastrezi la rece.
Poti adauga daca vrei o legatura de patrunjel si una de marar inainte de a o pune in borcane.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii