Vinetele,gogosarii si ardeiul capia le-am copt si curatat si le-am lasat la scurs.
 Ceapa curatata si spalata am taiat-o solzisor.
 Am pus uleiul la incins si am adaugat ceapa.
 Cand ceapa s-a inmuiat am adaugam ardeiul taiat si vinetele tocate.
 Am pus fruzele de dafin,putina sare si piper apoi am dat cratita la cuptor.
 Din cand in cand am scos cratita si am amestecat sa nu se lipeasca legumele.
 Cand uleiul s-a ridicat deasupra am adaugat sucul de rosii ,am gustat , am potrivit de sare si am mai lasat la fiert cca 30 de minute.
 Am scos frunzele de dafin si am pus zacusca fierbinte in borcanele sterilizate. Le-am pus la bain-marie pentru cca 30 minute. Cand timpul s-a scurs, le-am acoperit cu prosoape groase si am lasat asa pana a doua zi cand s-au racit.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii