Varza, castravetii ,ardeii curatati se taie felii subtiri. Acestea se amesteca intr-un vas mare impreuna cu otetul, zaharul pus dupa gust , sare,piper alb si 1 lingura mare de salicil, si se lasa de la o zi la alta ,dar se mai amesteca intre timp.
A doua zi taiem si 1/2 kg de ceapa felii subtiri si amestecam cu un pic de sare ,apoi o stoarcem si o punem la restul legumelor si lasam sa mai stea impreuna cca 2 ore.
Dupa aceasta le punem in borcane si la fiecare borcan punem o foaie mica de dafin si apoi le capsam si le asezam in camara.
Ps. De la o zi la alta lasa si zeama
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaO inghetata delicioasa care este ideala in dieta datorita ingredientelor folosite.
Inghetata cu cirese si biscuitAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii