Rata in Untura

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de rata
  • untura de porc
  • sare

Mod de preparare

Transam carnea de rata in portii adecvate scopului nostru si le pregatim pentru prajire in untura de porc.
Prajirea va avea loc pe trei sferturi din normal deoarece la pregatirea finala se mai prelucreaza o data.

Se scot bucatile din tuci se lasa la racit se aseaza in borcane de diferite gramaje si se toarna untura peste bucati. Se ambaleaza definitiv si se depoziteaza.
La vremea pregatirii se scot bucatile din borcan si se foloseste in diferite retete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)