Rata in Untura

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de rata
  • untura de porc
  • sare

Mod de preparare

Transam carnea de rata in portii adecvate scopului nostru si le pregatim pentru prajire in untura de porc.
Prajirea va avea loc pe trei sferturi din normal deoarece la pregatirea finala se mai prelucreaza o data.

Se scot bucatile din tuci se lasa la racit se aseaza in borcane de diferite gramaje si se toarna untura peste bucati. Se ambaleaza definitiv si se depoziteaza.
La vremea pregatirii se scot bucatile din borcan si se foloseste in diferite retete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici