Se curata de cotor si seminte gogosarii si ardeii capia, spalati, apoi se dau prin masina de tocat impreuna cu ardeii iuti (spalati).
Amestecul obtinut se pun la fiert cu celelalte ingrediente, aproximativ 1 ora (din momentul fierberii), amestecand mereu. Conservantul se adauga imediat ce am oprit focul, omogenizand.
Se lasa sa se racoreasca putin, apoi se toarna in borcane, sticle(chiar si in sticle de plastic), se leaga (capseaza) si se pun intre paturi pana a doua zi, apoi la camara.
Nu ezitati sa preparati pasta!
O puteti folosi la tocanite, preparate cu carne, sosuri picante, la fripturi, pizza, spaghete(si alte paste), etc.
Pasta tine si 2 ani.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii