Pasta Picanta

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 1 portie:
  • -12 buc gogosari rosii
  • -12 buc ardei capia rosii
  • -3-4 buc ardei iute
  • -1 l bulion gros
  • -100 g zahar
  • -100 ml otet 9 grade
  • -sare, piper macinat (dupa gust)
  • -2-3 buc foi de dafin
  • -1 lingurita conservant

Mod de preparare

Se curata de cotor si seminte gogosarii si ardeii capia, spalati, apoi se dau prin masina de tocat impreuna cu ardeii iuti (spalati).
Amestecul obtinut se pun la fiert cu celelalte ingrediente, aproximativ 1 ora (din momentul fierberii), amestecand mereu. Conservantul se adauga imediat ce am oprit focul, omogenizand.

Se lasa sa se racoreasca putin, apoi se toarna in borcane, sticle(chiar si in sticle de plastic), se leaga (capseaza) si se pun intre paturi pana a doua zi, apoi la camara.
Nu ezitati sa preparati pasta!

O puteti folosi la tocanite, preparate cu carne, sosuri picante, la fripturi, pizza, spaghete(si alte paste), etc.
Pasta tine si 2 ani.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa