Pasta de Gogosari si Ardei Kapia, Rosii

Complexitate
redusa
Pasta de Gogosari si Ardei Kapia, Rosii

Ingrediente

  • Pentru 1 portie:
  • -3 kg gogosari
  • -2 kg ardei kapia
  • -1- 2 legaturi patrunjel verde, tocat marunt
  • -3 linguri grunjoasa pentru muraturi
  • -1/4 lingurita salicil sau 1 aspirina / borcan 800 ml

Mod de preparare

Spalati, puneti la scurs si stergeti gogosarii si ardeii kapia. Curati de cotor si seminte. Treceti prin masina de tocat carne sau prin robot.

Puneti la fiert pasta obtinuta impreuna cu sarea, la foc potrivit, amestecand ocazional si lasati pana ce compozitia din vas scade cu aproximativ 1 cm. Cu 5 min inainte de a fi gata adaugati patrunjelul.
La sfarsit inglobati salicilul, omogenizati si lasati doar cat sa dea un clocot.

Turnati fierbinte in borcanele sterilizate si incalzite, capsati, transferati imediat intre paturi si lasati pana la racirea lor completa.

Etichetati si dati la camara.
Pasta de gogosari si ardei kapia rosii este foarte gustoasa, aromata; se poate folosi la ciorbe, supe, sosuri, tocanite, paste, pizza, etc.
Alegeti si cumparati ardeii si gogosarii bine copti; pasta va fi mult mai buna si va avea o culoare rosie- intensa, frumoasa si mai ales aromata.

Se pastreaza foarte bine, fara sa se altereze, chiar si 24 luni.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)