Spalati, puneti la scurs si stergeti gogosarii si ardeii kapia. Curati de cotor si seminte. Treceti prin masina de tocat carne sau prin robot.
Puneti la fiert pasta obtinuta impreuna cu sarea, la foc potrivit, amestecand ocazional si lasati pana ce compozitia din vas scade cu aproximativ 1 cm. Cu 5 min inainte de a fi gata adaugati patrunjelul.
La sfarsit inglobati salicilul, omogenizati si lasati doar cat sa dea un clocot.
Turnati fierbinte in borcanele sterilizate si incalzite, capsati, transferati imediat intre paturi si lasati pana la racirea lor completa.
Etichetati si dati la camara.
Pasta de gogosari si ardei kapia rosii este foarte gustoasa, aromata; se poate folosi la ciorbe, supe, sosuri, tocanite, paste, pizza, etc.
Alegeti si cumparati ardeii si gogosarii bine copti; pasta va fi mult mai buna si va avea o culoare rosie- intensa, frumoasa si mai ales aromata.
Se pastreaza foarte bine, fara sa se altereze, chiar si 24 luni.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNu foarte multa lume agreeaza rinichii in mancare datorita mirosului lor specific, insa daca sunt bine pregatiti mirosul va...
Tochitura dunareanaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii