Se curata ardeii si gogosarii de seminte, se dau prin masina de carne si se pun la fiert intr-un vas cu gura cat mai larga. Se adauga peste ei sarea, zaharul, rozmarinul si se fierb la foc potrivit pana cand scade surplusul de lichid, dupa care se pun in borcane, se infileteaza si se dau la cuptor la foc potrivit, pentru circa 20 minute. Se opreste focul si se lasa sa se raceasca in cuptor, dupa care se dau la rece in camara.
Sa aveti pofta, dragilor!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii