Pasta de ardei

Portii
20
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
medie
Pasta de ardei

Ingrediente

  • 5 kg gogosari rosii
  • 5 kg ardei capia urechi de elefent
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura rozmarin macinat

Mod de preparare

Se curata ardeii si gogosarii de seminte, se dau prin masina de carne si se pun la fiert intr-un vas cu gura cat mai larga. Se adauga peste ei sarea, zaharul, rozmarinul si se fierb la foc potrivit pana cand scade surplusul de lichid, dupa care se pun in borcane, se infileteaza si se dau la cuptor la foc potrivit, pentru circa 20 minute. Se opreste focul si se lasa sa se raceasca in cuptor, dupa care se dau la rece in camara.

Sa aveti pofta, dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc